loga telefon

Trädgårdsstyling när du ska sälja!

En skräddarsydd tjänst framtagen för att lyfta fram det gröna rummet inför fotografering och försäljning. Vildvuxet ogräs, tomma rabatter eller risiga buskar t ex drar ner det viktiga första intrycket och kan sänka det faktiska försäljningsvärdet. Vi fixar till din trädgård inför fotografering och visning - rensar, klipper, ansar och städar så att trädgården ser välkomnande ut. Allt efter behov. Med enkla medel skapar vi miljöer som får stor effekt!

Trädgårdsstyling när du ska ha fest!

Ska du ha fest? Det kan vara födelsedags-
firande, studentskiva, dop eller bröllop. Men du hinner inte riktig med att fixa trädgården också? Vi hjälper dig att få din trädgård fin och välskött så att du och dina gäster trivs.

Vi snyggar till din trädgård, hela eller delar av den, allt efter behov. Kanske räcker det med en inbjudande entré? Vackra planteringar i krukor? Ogräsrensning? En rabatt som behöver göras om eller kompletteras med nya växter? Du bestämmer själv vad du vill satsa på!

Hur går det till?

Hembesök, åtgärdslista, trädgårdsmagi!

1

Vi går tillsammans igenom vad som behöver göras i trädgården och vilka önskemål du har. Besöket är kostnadsfritt upp till 60 minuter.

2

Vi kommer överens om en åtgärdslista och när uppdraget ska utföras.

3

Arbetet utförs sedan utifrån överenskommen åtgårdslista och tidplan så att trädgården är fin inför fotografering/visning eller inför festligheter.

Vid behov går det bra att köpa till fler timmar enligt gällande timpris.

4

Du får en fin och välkomnande trädgård och dessutom avlastning på köpet.